De mooiste colberts voor echte heren

Met vaderdag heel dicht op komst wil ik jullie graag nog wat cadeau-inspiratie meegeven voor de echte heren. De mannen die ‘s morgens om 7 uur al strak in het pak vertrekken om pas ‘s avonds hun stropdas los te gooien en aan tafel te schuiven. De heren die er graag netjes uit zien in hun colberts. Die heren dus.

De mooiste colberts voor echte heren

Die heren worden natuurlijk erg blij met een mooie colbert. En dan niet zomaar eentje, ze willen een kwalitatief mooie colbert waar ze mee voor de dag kunnen komen. Niet alleen in zwart of grijs, maar misschien ook eens in een hip kleurtje. Bij McGregor kun je best slagen voor zoiets. Als je vandaag bestelt, heb je het colbert nog op tijd in huis.

Materiaal

Kies in de zomer voor een katoenen blazer, die soepel valt. Dat zit lekker, want veel colbert zitten strak en dan heb je als man ook echt het gevoel dat je letterlijk strak in pak bent. Dat is niet altijd even comfortabel, daarom is katoen heel fijn in de zomer. Dat is ook minder warm.

Inpakken

Het is natuurlijk extra leuk om zo’n bijzonder cadeau een beetje bijzonder in te pakken. Kies er voor om met de kinderen een vel craft pakpapier te versieren met bijvoorbeeld stempels die ze zelf maken van aardappels. Kies een kleur en laat de kinderen met hun eigen stempel een patroon stempelen. Dit maakt het cadeautje extra persoonlijk!

Fijne vaderdag allemaal!

Vorig artikelSpeelgoed dat altijd leuk blijft
Volgend artikelVoordelen van kunstgras
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in