Stoer voor je vent PME Legend

PME Legend is voor échte mannen. Het Nederlandse merk haalt zijn inspiratie uit klassieke vliegtuigen en piloten en dat zie je in alles terug. De kleding is stoer, mannelijk en casual; het soort kleding waar ik mijn eigen vent graag in zie lopen.

pmelegend_980_x_330_2

Een van de eerste kledingstukken die ik aanschaf als het herfst wordt, is een nieuwe winterjas. Niet alleen voor mij, maar natuurlijk ook voor mijn lief. En ja, ik ben zo’n vrouw die het leuk vindt om dat te doen. Maar natuurlijk komt er niet elk jaar een nieuwe, want een winterjas is best prijzig. Maar als je er eentje koopt van duurzame en goede kwaliteit, kan de jas een tijdje mee. En dat is precies wat je krijgt als je kiest voor een van de PME jassen. De jassen zijn ‘built to last’; ze kunnen tegen een stootje en zijn ze super trendy.

Ook voor broeken is PME een fijn merk, de Pall Mall broeken zijn hip, comfortabel en trendy. En als ik zou mogen kiezen, dan kies ik voor jeans. Een spijkerbroek staat bijna elke man goed en of je nu voor casual gaat of wat netter, een jeans is altijd passend. De jeans van PME Legend zijn gemaakt van stugge stoffen met verschillende stoere wassingen. En natuurlijk combineren alle broeken perfect met de shirts, overhemden en de truien van dit fijne merk.

220550005_1-363-500

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here