De vijf leukste kerstcadeaus onder de boom voor mannen

Na een blog met de mooiste kerstcadeaus voor vrouwen kan een blog met de vijf leukste kertcadeaus onder de boom voor mannen natuurlijk niet uitblijven. Ik selecteerde er vijf voor je.

1. Deze fantastische laptop tas van Inpakt staat hoog op het verlanglijstje van mijn man. De tas is gemaakt van gerecycleerde brandslangen is daarmee wind- en waterdicht.  Niet alleen een praktische maar zeker ook een fantastische tas! € 159.

full32348932

2. Bespaar een heleboel plastic door gebruik te maken van deze stoere waterfles. Gemaakt van RVS, duurzame bamboo en sluitend met een silliconen ring. De prijs is € 29,95. Om de fles te beschermen en te isoleren, verkoopt Greenjump ook een bijpassend beschermhoesje.

Naamloos

3. Air Powered Soccer, heb je daar ooit wel eens van gehoord? Een hele leuke gadget waarbij een disc niet over de grond rolt, maar zweeft. Voor mannen (en kinderen!) die binnen willen voetballen. Je koopt de disc voor € 19,95 bij Icadeau.

Air Powered Hover Soccer Disc Led 1

4. Heb je een fietsfanaat in huis? Dan is een fietssleutelhanger misschien wel een leuk kleinigheidje voor onder de boom. Hij is gemaakt van metaalrestanten en je koopt deze hanger bij Thinking of Holland voor maar € 12,50.

fiets_wit1-400x266

5. De Scribble Alarm Clock is ook weer zo’n leuke, maar ook praktische, gadget. Geen gewone wekker want hij  informeert je ook over kamertemperatuur, heeft een kalender en een verjaardagsfunctie. Daarnaast schrijf je met een bijgeleverde stift gemakkelijk iets wat je niet mág vergeten op de wekker. € 16,95 bij Icadeau.

Scribble Clock 1

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here