De vogeltjes van Myrte

Ik moet bekennen dat ik de schort van Myrte al tijden in huis heb. Ik wilde er al van de winter over schrijven. Toen zat ik alleen in het tijdelijke huis, met nogal een niet fotowaardige keuken (aldus mijn smaak). Toen we eenmaal wel in ons huis zaten, met mijn eigen, mooie witte keuken, moest eerst de muur nog roze en had ik het daarna superdruk. In de tussen tijd gebruikte in de schort met de vogeltjes van Myrte bijna elke dag tijdens het koken! Tijd om jullie er over te vertellen.

De vogeltjes van Myrte

Ik ontmoette Myrte eens op een beurs, ik geloof dat het de Trademart in Utrecht was. Meteen werd ik verliefd op haar vogeltjes. Mijn beste vriendin Laura had haar niet lang daarna ook ontdekt: een paar prachtige kussens met de vogeltjes van Myrte prijkten op haar nieuwe bank. Ik vind de vogeltjes geweldig, zo levensecht. Myrte heeft een heel eigen stijl, je ziet meteen dat een product van haar is.

Keukentextiel

Ik vind de schort van Myrte elke dag weer een feestje om aan te trekken. Ik had natuurlijk al veel meer keukenschorten in huis, maar die trok ik vaak niet aan, omdat ik ze stom vond. De schort van Myrte is superleuk en draag ik heel graag. En dat niet alleen, hij heeft zelfs een prominent plekje in onze keuken gekregen. Deze schort mag gezien worden, dus hangt aan aan haakje in het zicht, in plaats van weggemoffeld in de kast. En zo pak ik er dus ook veel sneller naar. Scheelt toch een hoop geknoei op mijn mooie jurken tijdens het koken. Naast de schort, verkoopt Myrte ook ovenwanten, theedoeken en servetten. De theedoeken ga ik zeker weten binnenkort een keer aanschaffen, want in een nieuwe keuken horen nieuwe handdoeken en theedoeken, niet waar?

Sierkussens

Myrte begon ooit met vogeltjes op kussens. Erg leuk, je hebt ze in allerlei kleuren en soorten, dus er zit vast ook iets bij dat in jouw huis past. Wil je een kussen in de kamer van je kind, maar niet te kinderachtig, dan is zo’n vogeltje van Myrte een hele goede tip. Kinderen vinden de afbeeldingen vaak herkenbaar en leuk, dus ze zullen er heel blij mee zijn.

Woonkamer

Bordjes aan de muur zijn ontzettend hip, en laat Myrte die nu ook in het assortiment hebben! Je kunt speciale ophangsystemen kopen om bordjes aan de wand te hangen, en de bordjes met verschillende vogeltjes geeft vaak een heel leuk effect. Houd je van de stijl van Myrte, maar niet per se van de vogels, kijk dan ook eens tussen het behang. Er zitten zulke leuke printjes tussen! Ik ben blij dat ik ook nog wat moet behangen hier in huis 🙂

Kimono’s

Tot slot tip ik de kimono’s. Die heb ik niet zelf en ga ik ook niet kopen, want ik houd niet van ochtendjassen en kimono’s. Ik wil het liefst gelijk onder de douche als ik wakker ben en meteen mijn kleren aan. Ik vind mannen in een ochtendjas trouwens ook heel stom en onaantrekkelijk. Het is maar dat jullie het weten 🙂 Maar goed, de kimono’s vind ik wel leuk, voor wie graag een ochtend in zijn pyjama rondhangt.

Meer informatie vind je op de website van Myrte.

Vorig artikelKoken met kruiden
Volgend artikelZó krijgt je keuken een super metamorfose
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in