Zó krijgt je keuken een super metamorfose

Toen wij vorig jaar in ons huis kwamen wonen, wisten we al dat de keuken één van de fijnste en mooiste plekken van het huis zou worden. Alle ingrediënten om dat te realiseren waren namelijk aanwezig. Maar voordat het zover was, was er nogal wat werk aan de winkel. Het enige wat ons aan de keuken beviel waren de kastjes, mooi en eenvoudig, met voldoende capaciteit om alle spullen in op te bergen. De rest moest er uit.

Wat hebben we gedaan?

De verbouw-details zal ik jullie besparen, maar het resultaat mag er zijn! Het plafond ging eruit zodat je de originele balken en de nok van het dak ziet. De vloer werd grijs gegoten en de finishing touch was het aanrechtblad en de plank erboven. We bestelden deze bij Restyle XL. Uit heel Europa komen de mooiste houtsoorten naar de werkplaats van Restyle XL in Woerden. Het zijn oude draagbalken uit Amsterdamse grachten, wagondelen van Frans eiken en oude eikenhouten balken uit een Roemeense villa. Het hout wordt met veel liefde en zorg behandeld en is klaar voor hergebruik.

Restyle XL denkt met je mee, of je nu overweegt je badkamer, keuken of je hele interieur aan te pakken. Maar je kunt er ook terecht als je op zoek bent naar een originele tafel, mét verhaal, want uiteraard wordt ook hier weer oud hout gebruikt.

Restyle XL vind je in Woerden, vlak bij Utrecht. Je kunt niet zomaar langs, maar als je een afspraak wilt maken kan dat via het contactformulier. Restyle XL neemt dan snel contact met je op.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here