De voordelen van goede motorkleding

De voordelen van goede motorkledingBen jij op zoek naar nieuwe motorkleding, of is dit de eerste keer dat je motorkleding aan gaat schaffen? Dan is het belangrijk dat je goede motorkleding koopt. Waarom? Dat lees je in dit artikel. Hieronder bespreken wij namelijk alle voordelen van goede motorkleding.

Lees ook: Tips voor een kampeervakantie met de motor

Bescherming

Allereerst zorgt motorkleding voor de nodige bescherming en dit is misschien ook wel de belangrijkste reden om goede motorkleding aan te schaffen. Motorrijden brengt nou eenmaal risico’s met zich mee en daarom is het belangrijk om je hiertegen te beschermen. Mocht er toch onderweg iets gebeuren helpt de speciaal ontworpen motorkleding ernstig letsel te voorkomen. De motorkleding is namelijk voorzien van verstevigde materialen, zoals kevlar en leer. Dit beschermt tegen schaafwonden en verwondingen bij een val. Ook zijn er geavanceerde protectoren op de schouders, ellebogen en knieën. Deze absorberen en verminderen letsel mochten deze vitale delen geraakt zijn.

Comfort

Motorkleding is niet alleen functioneel, maar ook nog eens super comfortabel om te dragen. Dit moet ook wel, aangezien je je vrij moet kunnen bewegen. Motorkleding is speciaal ontworpen met aandacht voor de pasvorm en bewegingsvrijheid. Dit zorgt ervoor dat je mega comfortabel op je motor zit en je heerlijk een stuk kunt rijden zonder geïrriteerd te raken aan de kleding. De motorpakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat irritatie uit de weg wordt gegaan. Ben jij opzoek naar een comfortabel en veilige motorkleding? De motorkleding van chromeburner.nl is ideaal voor jou!

Weerbestendig

Als je van plan bent om lange ritten te maken, dan is het belangrijk dat je voorzien bent van de juiste motorkleding. Dit omdat motorkleding weerbestendig is. Of het nu met bakken uit de lucht komt vallen, het ontzettend hard waait of erg koud is, hoogwaardige motorkleding is ontworpen om je te beschermen tegen ongelukken en weersomstandigheden. De kleding is gemaakt van waterdichte materialen en afgedichte naden, waardoor je altijd droog blijft tijdens regenbuien. Mocht het nou ontzettend koud zijn, dan helpen de geïsoleerde voeringen en ventilatieopeningen je warm te houden. Motorkleding is dus ontzettend belangrijk tijdens verschillende weersomstandigheden. 

Je bent goed zichtbaar

Naast alle voordelen die hierboven benoemd zijn, is het natuurlijk niet geheel onbelangrijk om goed zichtbaar op de weg te zijn. Goede motorkleding is daarom voorzien van reflecterende details die je zichtbaarheid verhogen op de weg. Hierdoor ben je nog veiliger op de weg en kun je een ongeluk helpen voorkomen. Daarnaast ziet motorkleding er tegenwoordig ook nog eens supertof en stoer uit, dus opvallen doe je toch wel!

Vorig artikelHip op het strand deze zomer
Volgend artikelLeuk overnachten in Vlissingen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in