Hier heb je 5 toffe gadgets voor mannen

Met de feestdagen op komst breek ik soms mijn hoofd over cadeaus voor de mannen. Eigenlijk zijn ze best makkelijk, dat andere geslacht. Je kunt een soort vragenlijst voor jezelf langslopen: heeft het een stekker? Ja, dan is het geschikt, zo nee dan is het ongeschikt als cadeau. Is het een gadget? Is het antwoord ja, dan kan het door als mannencadeau, is het antwoord nee dan moet je nog eens heroverwegen. Het is dus wel duidelijk, mannen zijn gek op gadgets en spullen met kabels en stekkers. Hier heb je 5 toffe gadgets voor mannen.

SD kaart met wifi

Een SD kaart met wifi is superhandig. Stiekem zou ik deze zelf ook best heel graag willen hebben. Menig persreis baal ik ervan dat ik zoiets niet heb. Ik zie dan blogcollega’s heel professioneel een wifi verbinding maken met het wifikaartje uit hun spiegelreflexcamera en de meest prachtige foto’s zo op hun smartphone zetten. En dan natuurlijk op instagram. Ik moet altijd wachten tot ik het kaartje in mijn laptop kan doen, om ze vervolgens in de cloud te zetten, zodat ik ze ook op mijn iPhone heb. Een niet al te groot kaartje is heel betaalbaar en ik zet ‘m alvast op de verlanglijst.

Wifi versterker

Niets zo irritant als dat je ‘s avonds op je slaapkamer nog even wil werken, en je wifi valt steeds weg. Met die goed geïsoleerde huizen van tegenwoordig heb je dat probleem steeds vaker. Tot grote ergernis van mijn man (en mij). Een wifi versterker is dan ook een must voor iedereen die daar wel eens last van heeft. Zeker weten dat elke man hier blij van wordt!

Led kaarsen

Wij hebben ze al vaker in restaurants gezien. Ook in Ibiza zagen we overal van die Led kaarsen. Zo sfeervol, want je kunt de kleur aanpassen, ze branden de hele avond en je hebt geen last van roet. Beter voor de lucht in huis ook trouwens. In de zomer kun je ze buiten gebruiken. Even op de oplader en je hebt er weer een hele avond plezier van. Led gadgets zijn dus zeker ook een hele goede tip voor de mannen, en je hebt er zelf ook nog wat aan.

GPS tracker

Handig en leuk tegelijk is een GPS tracker. Zo kun je altijd traceren waar je eigendommen zijn. Installeer ‘m in je auto, je boot of welk ander waardevol eigendom dan ook. Een beetje verstoppen natuurlijk, zodat niemand het door heeft. Als hij gestolen wordt, ben jij niet voor één gat te vangen en kun je de politie zo vertellen waar je auto is. Zeker weten dat dit cadeau gewaardeerd wordt door menig mannelijk type.

Bluetooth speaker

Ideaal voor on the go is de Bluetooth speaker. Of je nu naar het strand gaat, picknicken, ergens een feestje hebt of gewoon buiten in de tuin wil luisteren, met een Bluetooth speaker heb je overal jouw eigen nummers bij de hand. Wij hebben ze zelfs voor alle kinderen in huis, kunnen ze lekker op hun eigen kamer K3 luisteren of een disco organiseren. Maar ook als wij op vakantie gaan nemen we altijd onze eigen bluetooth speaker mee, zodat we op de camping wat muziek kunnen luisteren als we daar zin in hebben. Uiteraard wel rekening houdend met de omgeving.

Vorig artikelRecept: zuurkool met spekreepjes, druiven en beenham
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #203
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in