De winkel van Syl

In de winkel van Syl vind je vanalles en nog wat. Cadeautjes, hebbedingetjes, kinderkamerspul, en alles natuurlijk helemaal van deze tijd. Polkadots, ruitjes, hout, hippe afbeeldingen, je vindt er echt zoveel dat het teveel is om op te noemen. Zonder twijfel is de winkel van Syl een plek om eens op je gemak rond te struinen. Of je nou op zoek bent naar iets, of niet, je bent aan het goede adres om iets moois uit te zoeken of een fijne impulsaankoop te doen. Als ik toch eens een groter huis had…

Namens de winkel van Syl mag ik een gepersonaliseerd kussen weggeven. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Laat ons via dit formulier weten wat Smooff Kids is en wie weet win jij zo’n mooi kussen! Heb je al iets leuks gezien? Dan bof je, want de hele maand krijg je met de code hip en hot 10% korting in de winkel van Syl! Deze actie loopt tot 2 februari 2010.

Vorig artikelVrolijk in 3 1/2 maand
Volgend artikelMagisso vaatdoekhouder
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in