Kinderlaarsjes

junglebootsIk schreef al eerder over dat leuke Australische schoenenmerk voor kinderen. Vooral voor kindjes met smalle voetjes, zoals mijn dochter. Want wat is het moeilijk om daar geschikte modelletjes voor te vinden zeg. Haast alles is te wijd. Ik ben dus helemaal lyrisch over Yunginz, dit merk is perfect voor de smalle voetjes van mijn kleine meid. Recent liet ik een paar hippe bruine boots overkomen, speciaal voor de winter. Pasvorm: perfect! En lekker hoog, dat vind ik ook zo leuk. Dat zie je namelijk in de Nederlandse winkels niet vaak, van die echt hoge laarsjes voor de meiden. Terwijl het superleuk staat onder een jurkje of rokje. De laarsjes zijn helemaal gevoerd, lekker warm dus voor het winterseizoen. Ook voor de knullen zijn er leuke hoge schoenen te krijgen voor de winter. Dus heb je een jochie met smalle voetjes? Wie weet kun je dan hier slagen!

boots yunginz

Nu weet ik dat het best een drempel is om te bestellen in zo’n ver land. Het is spannend of het aankomt en je zit natuurlijk ook met verzendkosten. Toch gaat het vlot, ik had de laarsjes al 2 weken na het bestellen in huis. En speciaal voor Hip & Hot heeft Yunginz deze maand een laag tarief verzendkosten: slechts 10 Australische Dollar! Dat is ongeveer €6,20.  Je hoeft alleen maar bij je bestelling aan te geven dat je via Hip & Hot komt. Deze goedkope verzendkosten krijg je tot 30 november 2009.

boysboots

Vorig artikelPlush!
Volgend artikelHippe leggings, leuke broekjes
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here