Sophie de Giraf

Wij hebben ‘m! Een originele Sophie de Giraf, gekregen van mijn beste vriendinnetje. Hij was tijdenlang het favoriete speeltje van onze zoon Yuren, die er lekker op heeft gekauwd toen zijn tandjes doorkwamen. Nu ligt Sophie min of meer werkeloos in de box, soms wordt er met haar gegooid of getoeterd, maar ze is dringend toe aan een nieuw kameraadje. En laat dat nieuwe kameraadje nou net in mijn buik zitten. Sophie mag dus nog even blijven! En zeker weten dat ze het ook bij ons nieuwe gezinslid weer goed gaat doen, daar ben ik van overtuigd. Ken jij Sophie de Giraf nog niet? Dan hier even wat informatie: Sophie de Giraf werd alweer 50 jaar geleden geboren in Frankrijk, maar is met haar retro uitstraling weer helemaal van nu. In haar eigen land is Sophie de Giraf een begrip: 95% van de Franse baby’s heeft haar eigen Sophie. Ook in Nederland is dit hippe bijtspeeltje razend populair. Door de dunne nek en lange poten is het girafje zeer geschikt voor kleine babyhandjes. De zachte, uitstekende oren en poten zijn bovendien heerlijk om op te sabbelen of in te bijten. Sophie de Giraf is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen, dus voor baby’s een volledig veilige keuze.

Om de 50e verjaardag van Sophie de Giraf te vieren, mogen we 5 exemplaren (t.w.v. € 14,99) weggeven. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Laat ons weten waarom en voor wie jij heel graag Sophie de Giraf zou willen winnen via dit formulier. Deze actie loopt tot 24 april 2012.

Vorig artikelPasfotoboekje KIJK MIJ
Volgend artikelOnceUponaTree
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in