Vrolijk in 3 1/2 maand

Heb jij ook last van een winterdepressie? Of stress van de decembermaand die is omgeslagen in een algeheel gevoel van negativiteit? Is je goede voornemen om het komende jaar wat positiever in het leven te staan? Dan is het boek “Vrolijk in 3 1/2 maand” , te koop bij Uitgeverij Snor, echt iets voor jou. Subliem kan ik je zeggen, het kreeg mij al op de eerste pagina aan het lachen. En dat bleef zo. Elke pagina had een andere verrassing voor me in petto en toverde een glimlach op mijn gezicht. Een greep uit de grappige opdrachten: bestel een onmogelijke pizza, regel een grote doos en loop er mee van de ene kant van de stad naar de andere en laat iedereen je helpen, beantwoord iedere mail met een tekening, koop 12 kleurdozen met 12 potloden en vul elke doos met dezelfde kleur, kopieer je billen. Echt, je ligt in een deuk en zeker weten dat je na 3 en een halve maand helemaal opgevrolijkt bent. Ook leuk om cadeau te doen aan iemand die wel wat vrolijkheid in zijn kan gebruiken. Je koopt het boekje hier.

Namens Uitgeverij Snor mogen wij dit boekje weggeven. Laat ons via dit formulier weten wie de illustrator van dit boekje is en wie weet krijg jij een cursus vrolijkheid via de post! Deze actie loopt tot 1 februari 2011.

Vorig artikelHappy New Year 2011
Volgend artikelDe winkel van Syl
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in