De winter trotseren!

We mochten nog lang genieten van aangename temperaturen. Dat we in oktober nog op het strand zaten was bijzonder, maar dat we begin november nog zonder jas konden buiten lopen was eigenlijk absurd. Doe mij toch maar liever een stralende zomer zonder regen en dan gewoon in november mutsen op en winterjassen aan hoor. Want, er zijn namelijk geweldig hippe winteraccessoires verkrijgbaar, en nu moesten we wel heel lang wachten! Bij Felientje verkopen ze het geweldige merk Barts. Mijn dochter heeft tijdens de strenge winter van vorig jaar van dit merk superwantjes gekregen, en ze passen (gelukkig) nog steeds. Maar ook de sjaals, de mutsen, sloffen en rugtassen zijn geweldig leuk! En warm! Alle hippe Barts-producten vind je in de webshop van Felientje bij elkaar.

Namens Felientje mogen wij zo’n te gekke Barts rugtas weggeven! Daar moet je natuurlijk wel weer even voor op zoek gaan naar het antwoord van deze vraag: in hoeveel varianten zijn de Barts rugzakken verkrijgbaar bij Felientje? Geef het door via dit formulier en wie weet heb jij straks een te gek cadeau voor je kind.

Vorig artikelBroer & Zus
Volgend artikelFunky Lama
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in