Daar is ze dan!

IMG_7544

Na een supersnelle bevalling is om 2.40 uur vannacht onze prachtige dochter Fee geboren! Ze weegt 3610 gram.

Het ging zò snel, dat ik de de verloskamers niet meer gehaald heb. Fee is bovenaan de trap geboren, wat nog wel voor enige paniek zorgde. Maar alles gaat gelukkig goed. Later zal ik het hele verhaal doen, nu gaan we eerst genieten!

IMG_7543

Vorig artikelWaarom je echt even bij Dille & Kamille langs moet voor pasen
Volgend artikelTips voor kraamcadeaus die te maken hebben met bomen en natuur
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

15 REACTIES

 1. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter/zusje Fee. Wat een belevenis zeg bevallen bovenaan de trap. Hopelijk gaat alles goed. Succes de komende tijd!

 2. Van bevallingsverhalen moet ik altijd slikken. Zelfs van deze paar regels.

  Bovenaan de trap. Oei. Ik dácht al dat je een supersnelle bevalling zou hebben. Had ik ook trouwens. Binnen 10 minuten nadat we in het ziekenhuis waren, maar net niet bovenaan de trap. 🙂

  Van harte in elk geval voor jullie en heel veel geluk!

 3. Judith en Maikel,
  Van harte gefeliciteerd met Fee.
  Deze naam past er helemaal bij hoor 😉
  Wel een bijzondere bevalling zeg.

  Groetjes Ad en Coby

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in