De knielap

Je kent dat wel: net een nieuwe broek voor je zoon of dochter gekocht en na 1 ochtend buitenspelen zit er een gat in. Balen! Tja, je kunt dan heel boos worden, maar in feite heeft dat geen zin. Dat gat zit er toch al in. En dat het de volgende keer niet nog eens zal gebeuren is een illusie. Kindjes willen nu eenmaal lekker stoeien, bewegen en klauteren. Mijn tip: omarm die gaten in kleding en doe er iets leuks mee. De knielap is namelijk weer helemaal terug! Bij JL Kidsoutlet koop je ze in allerlei soorten en maten. Ik mocht ze natuurlijk testen en ze zijn naast heel leuk, ook lekker stevig. Daar vallen ze geen 2e keer een gat in! En nu maar hopen dat de kids niet “expres” een gat in hun broek gaan vallen, want je zou het bijna gaan doen als je daarna zo’n stoere knielap krijgt!

Hoera, we mogen een knielap naar keuze weggeven aan één van onze Hip & Hot lezers die het vast cadeau gaat doen aan een stoer jochie of meisje dat wel zo’n knielap kan gebruiken. Je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Geef het antwoord op de volgende vraag: wat is de benaming van knielap in het Engels? door via dit formulier, en wie weet mag jij straks een hippe knielap in ontvangst nemen! Daarnaast kun je de hele maand met 10% korting bij JL Kidsoutlet shoppen als je de code hipenhot invult. Deze actie loopt tot 23 september 2010.

Vorig artikelBelissima, dè Clarinswebshop!
Volgend artikelTante Koekie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in