Recycle kussens

Soms heb ik plots de behoefte mijn huis te veranderen. Ken je dat? In de lente krijg ik zin in geel om me heen. Dan koop ik narcissen, vrolijke accessoires en het voorjaarsgevoel komt vanzelf bovendrijven. In deze periode focussen we ons natuurlijk op de kerst. En de winter. Kaarsjes, kerstversiering, warme dekens. Accessoires van mooie stoffen, denk aan wol, winters. Bij Pinka zag ik kussen die perfect passen bij deze tijd van het jaar. Kussens gemaakt van gerecycelde pakdekens. Door een leuke gehaakte bloem zomaar ineens hartstikke fleurig ook nog. Ik zeg: hebben! Ze zijn hip, goed voor het milieu (want gerecycled) en geven je woonkamer net ff iets extra’s in deze tijd van het jaar!

Wil jij zo’n hip kussen van gerecycelde pakdekens hebben? Namens Pinka mag ik alle lezers maarliefst 4 euro korting aanbieden bij aanschaf van een pakdekenkussen! Vul bij je bestelling in het opmerkingenveld in dat je via Hip & Hot komt. Je krijgt dan een herziene factuur waarbij de korting is verrekend. Deze kortingsactie is geldig in de maanden december 2010 en januari 2011.

Vorig artikelDecanteer karaf
Volgend artikelLieve cadeaukaartjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in