Withings

withings-connected-body-scaleIk was blij verrast toen ik mijn Withings weegschaal ontving. Het bijbehorende iPhone programmaatje WiScale had ik natuurlijk al gedownload. De Withings is naast heel handig, ook gewoon mooi. Zwart, een beetje glimmend en lekker simpel. Deze weegschaal misstaat in geen enkele badkamer of slaapkamer. Maar dan het gebruik. Je gaat er op staan en dan moet je even wachten. De weegschaal meet je gewicht, je vetpercentage en de BMI. Dit wordt via een draadloze verbinding automatisch naar je iPhone en computer gestuurd, alwaar een schitterend grafiekje verschijnt. Zo zie je in 1 oogopslag of je goed bezig bent, of dat je weer even op de rem moet qua calorietjes. Dat grafiekje is ook direct een goede stimulans voor de mensen die graag willen afvallen. Het wordt heel zichtbaar of dat lukt en hoe snel dat lukt met deze grafiek. Ik kan het iedereen aanraden, deze weegschaal. Ben er superblij mee! Via dit filmpje kun je zien hoe het werkt. Dus moeten er nog wat zwangerschapskilo’s af? Dan is dit misschien wel dè oplossing!

the-withings-wi-fi-body-scale-02

Lijkt het je wat? En wil je ‘m bestellen? Dat kan hier. En als je dan nog de Withings kortingscode HIPENHOT invult bij je bestelling, dan krijg je vanaf vandaag tot en met 18 september 10% korting. Scheelt toch weer, niet waar?

20090729-withings-waage-iphone-daten-speicherung-03

Vorig artikelMadeByMo
Volgend artikelShoptopia babypakket
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in