Dit beddengoed is suikerzoet

SaartjePrum_NL_SP_003Kinderkamerspecialist Saartje Prum brengt dit najaar een nieuwe lijn beddengoed op de Nederlandse markt. Na de succesvolle introductie van Juffertje-in-‘t-Groen is het nu tijd voor Suikerzoet. Bestaande uit dekbedden, kussens en accessoires in heerlijke snoepkleuren als roze, taupe en fluor oranje. Kortom: een collectie om je vingers bij af te likken. En eentje die bij de prinsessenfans vast heel goed gewaardeerd wordt!

Toverbal en TumTum
De lijn Suikerzoet staat geheel in het teken van het thema snoep. Met eenpersoons dekbedovertrekken en kussens, voorzien van verschillende stoffen en fijne motiefjes. Om het feest compleet te maken, heeft Saartje Prum een aantal zoete accessoires toegevoegd: een roze slinger en sfeervolle wandlampen met hartjes en vogeltjes. Allen met bijpassende namen als Toverbal en TumTum. De producten zijn onderling prettig te mixen en matchen.

De producten zijn een lust voor het oog en zullen elke kinderkamer een prachtige look geven. Voor meisjes die van prinsessen, roze en snoepjes houden, is deze lijn een waar feest!

SaartjePrum_NL__03A0835

Vorig artikelDe fysieke schade na 4 bevallingen…
Volgend artikelPompoensoep, een echte herfstsoep
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in