Kleur van het jaar 2017: Denim Drift!

Flexa heeft Denim Drift uitgroepen tot de kleur van het jaar 2017. Dat is te merken, want als je gaat woonshoppen vind je in veel winkels denim accessoires. Van stoelen tot wijnfleshouders, van kleden tot lampen.

Kleur van het jaar 2017: Denim Drift!

Dit zegt Flexa er over op haar website: “Denim Drift en het ondersteunende kleurenpalet geven een frisse kijk op het leven. Een prachtig, eenvoudig te begrijpen kleurenpalet en toch zo nieuw, verfijnd en veelzijdig”. De rustige grijsblauwe kleur kan zowel in de woonkamer, slaapkamer en kinderkamer goed toegepast worden en met veel andere kleuren samengevoegd worden. Erg mooi vind ik zelf om de kleur te combineren met andere blauwtinten en… spijkerstof.

Stoere denim accessoires

Voor Hip & Hot ging ik op zoek naar leuke en stoere denim accessoires.

  1. Voor de allerkleinsten, deze stoere wipstoel van het merk Joie.
  2. Gaaf vloerkleed van Babyface, exclusief verkrijgbaar bij Kinderkamer in stijl
  3. A-colori heeft deze stoere lamp in 3 maten
  4. Lekker slapen onder dit tweepersoonsdekbed met jeans-print
  5. Helemaal hip zijn deze kussens van stukjes gedragen denim. Op verzoek worden ze gemaakt van je eigen spijkerbroek!

Met welke kleur zou jij Denim Drift combineren en op welke kamer?

Vorig artikelHoe overleef je de vakantie met kinderen?
Volgend artikelVoorjaarswinactie 2017
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in