De leukste winterkleding voor de allerkleinsten

Het is bijna winter en we voelen al dat het nu en dan echt koud is. Sneeuw heb ik nog niet gezien, maar wie weet komt het nog. Hoe dan ook, ik merk dat de kinderen allemaal weer gegroeid zijn en vooral Fee gaat ineens hard. De kleding van Lenthe en Sterre is inmiddels wel versleten na 2 kinderen, dus ik heb zo nu en dan toch wel wat nieuws voor haar nodig. Dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg. Recent ontdekte ik een nieuwe webwinkel met de leukste winterkleding voor de allerkleinsten. Ik deel ‘m graag met jullie!

De leukste winterkleding voor de allerkleinsten

Ik vind het voor Fee leuk om wat kleurrijke kleding te kopen. Dat staat haar ook wel. Kleding die te licht is van kleur maakt haar flets. Zeker in de winter, als ze geen kleurtje op haar gezicht heeft, heeft ze echt iets nodig wat haar gezicht op haalt. Jayno.nl is dus de webwinkel die ik online tegenkwam en waar ik heel enthousiast over ben. De prijzen zijn heel goed te doen, er wordt leuk afgeprijsd en ik vond een paar hele leuke nieuwe merken die ik nog niet kende. Ik ga binnenkort zeker het een en ander voor Fee aanschaffen. Vergeet trouwens niet voor de jongens te kijken, want oh wat zag ik daar een stoere shirts voor!

De leukste winterkleding voor de allerkleinsten

10 kledingstukken die ik voor Fee wil kopen

  1. Fee is al heel vlot met praten. Het is een echte kletskous, en daarom viel mijn blik dan ook direct op dit shirt. Erg leuk en heel passend bij onze Fee.
  2. Deze groene trui is in de uitverkoop, voor die prijs wil ik ‘m zeker hebben! Ik koop een maatje ruimer, zodat ze er nog tot ver in het voorjaar mee kan doen.
  3. Voor kerst vind ik deze erg grappig. Er is ook een versie met baby’s 1st Xmas, maar ja, voor Fee is het al de 2e kerstmis die ze meemaakt. Wat gaat het eigenlij hard?
  4. Een heerlijk warm vestje van Noppies, dat kan ik goed gebruiken voor haar. Past perfect bij allerlei roze truitjes die net te koud zijn als het vriest.
  5. Gewoon heel erg schattig, dit roze truitjes met gouden hartjes. Misschien wel leuk voor oud & nieuw?
  6. Deze petrol kleur vind ik echt heel leuk voor de winter. Net als ijsblauw trouwens. En dan zo’n subtiel vogeltje erop. Lief!
  7. Born to be famous heeft iets weg van Z8, ik vind het erg leuk! Mooie legging er onder en je hebt een toffe outfit.
  8. Supervlot rokje van Moodstreet! Nu Fee kan lopen staan rokjes en jurkjes erg leuk. Ik wil er een heleboel!
  9. Ook dit rokje vind ik heel erg leuk. Vogeltjes zijn immers hip en roze is helemaal Fee’s kleur. Wie weet gaat het nog wel onder de kerstboom…
  10. Nog een rokjes, zwart met gouden glitters. De droom van elk meisje….
Vorig artikel4 x pimp je kerstoutfit
Volgend artikelRomantiek ten top in Friesland
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in