Tanden wisselen

De meeste kinderen beginnen zo rond hun 5e jaar te wisselen. Ik heb mijn tandarts me laten vertellen dat meisjes vaak wat vlotter zijn dan jongens. Die zijn soms al zes wanneer de eerste tand eruit valt. Mijn dochter van 4,5 vraagt regelmatig: mama, wanneer gaan mijn tanden nou eens wiebelen? De buurmeisjes wisselen namelijk al volop! Ze mogen hun tandjes dan onder het kussen leggen, waar de “tandenfee” ze weghaalt om te bewaren. Leuk concept, maar voor sommige kindjes ook wat beangstigend, zo’n fee die ‘s nachts in je kamertje komt. Juist daarom ben ik zo enthousiast over de originele tandendoosjes van Lumage. Ik schreef er al eerder over, maar ze zijn vernieuwd en daarom besteed ik er graag nog eens aandacht aan. Het nieuwe doosje is van schuimrubber. Er zijn vele kleurtjes, maar ik ontving een rode, die al meteen in de smaak viel bij dochterlief. De tandjes zijn door het zachte schuimrubber nu nog beter in het doosje te krijgen. Natuurlijk kan er ook nu weer een mooie foto van je kind in het midden en is er de mogelijkheid om ‘m op te hangen of neer te zetten. Er zit een logboekje bij waarop je kunt bijhouden wanneer het tandje er uit viel. Ook kun je een vierkantje aanvinken als er geen gaatje in de tand zit. Een extra stimulans om de tandjes goed te poetsen! En leuk om samen met je kind het uitgevallen tandje in dit leuke doosje te doen. Het is een heel leuk cadeau voor een kindje dat 5 of 6 jaar wordt. Hip en origineel, dit tandendoosje! En te koop bij Lumage.

Namens Lumage mag ik 3 tandendoosjes weggeven. Daar moet je zoals gebruikelijk wel iets voor doen. Laat ons weten hoe het meisje in het voorleesverhaal met de tandenfee heet dat in het logboekje staat? Geef je antwoord door via dit formulier. Deze actie loopt tot 7 september 2011.

Vorig artikelPettiskirts
Volgend artikelKleine Sam goes Peaple
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in