2 Cute 2 Be True bij Atelier Kiddies

wolkjes mobiel 2 cute 2 be true Atelier KiddiesAtelier Kiddies verkoopt al langer eigenzinnig speelgoed en leuke accessoires van fair trade merken als bijvoorbeeld Pebble, HickUps en Imajo.  Nu is er weer een heel leuk (géén 13 in een dozijn…) merk aan het assortiment toegevoegd. 2 Cute 2 Be True is een fair trade merk van Nederlands design dat onder eerlijke omstandigheden met de hand wordt vervaardigd in Thailand.

Superschattige knuffels als Mr. Frog, Barbara Bunny , Mr. Monkey en Pepe Piglet stralen je kleintje tegemoet en klaar om geknuffeld te worden. Daarnaast zijn de kleine beste vriendjes speelsetjes een lust voor het oog. Ze bestaan uit een verschillende onderdelen waarmee gespeeld kan worden. Het assortiment bestaat ook nog uit lieve mobielen in de vorm van een wolkje of een gekleurde regenboog. Baby’s kunnen rustig (zónder toeters en bellen) kijken naar de mobielen met daaraan bungelende sneeuwvlokjes of waterdruppeltjes.

Allemaal 2 Cute 2 Be True!

knuffels 2 cute 2 be true Atelier Kiddies

Vorig artikelDjeco speelgoed, altijd een succes!
Volgend artikelMista Wabbit & Silly Sirkus
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in