Doe mèèr met je Instagram foto’s

instagram polaroidHet is echt van deze tijd om dagelijks meerdere foto’s te maken en ze te posten op social media. Instagram heeft meer dan negentig miljoen (!) gebruikers. Dat is nogal wat. Ik gebruik Instagram veel. Het is voor mij een soort foto-dagboek, eigenlijk. Ik maak foto’s van de kindjes (daar moet je ook weer mee oppassen, maar daar gaat het nu niet over), van leuke lunchtentjes, mooie natuur, bijzondere winkels of producten. Eigenlijk alles. Alles wat me inspireert.

Sommige foto’s pakken goed uit. Dan ben ik verbaasd over de kwaliteit ervan. Ik denk dan dat ik ze eigenlijk zou moeten afdrukken. Maar wat, en hoe? Je kunt immers bezig blijven. En zo simpel is het ook niet. Want je moet op zoek naar een goede site waar je ze op een leuke manier kunt verwerken.

Toevallig vond ik die. Eentje die laat zien dat je ècht wat kunt doen met je Instagram foto’s. Voor een redelijke prijs.

instagram collage

Bij Via Martine kun je je Instagram foto’s op een leuke manier verwerken. Denk aan kaartjes, enkelzijdig of dubbelzijdig. Een Forexboard (soort schilderij wat je kunt neerzetten). Magneetjes, collage’s, posters. Polaroids. Een kalender.

Via Martine heeft prachtige fotografie op haar website staan, die je meteen inspireren om zelf aan de slag te gaan. En ze zegt het zelf al: het is leuk om te hebben, maar nòg leuker om te krijgen!

instagram kalender

Vorig artikelDè tip om het leukste geboortekaartje te vinden
Volgend artikel5 x Coole zomeroutfits voor boys
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in