Dè tip om het leukste geboortekaartje te vinden

geboortekaartjes-ang-websiteWie zwanger is gaat vroeg of laat op zoek naar het allerleukste geboortekaartje. Het valt soms niet mee om iets te vinden dat precies bij jullie en jullie kindje past. Voor jullie kindje wil je namelijk iets echt moois. Iets bijzonders. Misschien houd je van een bepaalde stijl, een mooie illustratie, een prachtige foto op het geboortekaartje of misschien juist een stoere look & feel? Het kost dan veel tijd om het internet af te struinen om te vinden wat je zoekt. De website van Allenieuwegeboortekaartjes is precies om die reden in het leven geroepen. Deze bijzondere verzamel website bevat geboortekaartjes van diverse ontwerpers en illustratoren. De website bestaat al meer dan 4 jaar en is de perfecte een plek om te starten met je zoektocht naar een uniek en exclusief geboortekaartje.

De kaartjes die je hier vindt zijn echt exclusief! Alleen de kleinere, bijzondere bedrijven worden opgenomen op allenieuwegeboortekaartjes.nl. Hierdoor ontstaat er een exclusief overzicht met prachtige en bijzondere geboortekaartjes van illustratoren die normaal gesproken online minder makkelijk vindbaar zijn. Onlangs is website van allenieuwegeboortekaartjes.nl vernieuwd. Er is hard aan gewerkt om alle informatie overzichtelijk en beeldend te houden, maar ook verder uit te breiden. Zo heeft iedere bijzondere ontwerper een plekje gekregen om de kaartjes van zijn of haar hand te presenteren. Zo kun je makkelijk  geboortekaartjes bekijken, stijlen vergelijken of meer informatie zoeken.

 

geboortekaartjes-ang

Vorig artikelDIY juffen/meester cadeau
Volgend artikelDoe mèèr met je Instagram foto’s
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in