Dotalicious

Een Dottie is een handgemaakt uiltje, te gebruiken als lieve knuffel, label-beestje of eye-catcher in je huis. Een Dottie is geheel zelf samen te stellen. De grootte, de stofjes, zelfs de stand van de ogen kun je zelf bepalen. Dat maakt het extra leuk. Elke Dottie is hierdoor uniek en speciaal. Ik mocht dit alles zelf ervaren door een Dottie te bestellen voor de website. Dit werkt flitsend en leuk. In een handomdraai maak je een schattig uiltje. Je kunt kiezen uit een aantal hippe stofjes en voila. Het is zelfs mogelijk om de naam van de pasgeborene er op de laten verwerken. En toen kwam het uiltje met de post. Het werd direct in beslag genomen door dochter Sterre. Als ze even niet keek, had Yuren ‘m te pakken. Hij durfde de Dottie zelfs te verrassen met een echte knuffel! De uiltjes zijn zeer geschikt als kraamcadeau. Op zoek naar inspiratie? Op de site vind je een lookbook met leuke voorbeelden! Je hebt al een Dottie vanaf €5,95.

Namens Dotalicious mag ik een baby Dottie naar keuze weggeven! Wat je hiervoor moet doen is het volgende. Laat ons via dit formulier weten uit hoeveel standen voor de ogen je kunt kiezen bij het bestellen van een Dottie. Wie weet mag jij straks aan de slag op deze leuke website! De actie loopt tot 20 september 2011.

Vorig artikelReuzenknijpers van Speelbelovend
Volgend artikelBonnie and Buttermilk
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in