Earth Mama Angel Baby

Heerlijke producten die je kunt gebruiken tijdens en na je zwangerschap. Of voor de verzorging van je baby. Bij Earth Mama Angel Baby kun je terecht voor al deze producten. Het zijn natuurlijke en plantaardige producten, dus veilig om te gebruiken tijdens je zwangerschap en voor het huidje van je baby. Ik mocht zelf een aantal van de producten uittesten en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben. De producten ruiken erg lekker, een beetje naar citroen maar absoluut niet overheersend, iets wat wel fijn is als je zwanger bent. De producten zijn goed smeerbaar, en dat vind ik wel erg prettig. Wat ook erg lekker is, is de thee. Je kunt het gebruiken als je misselijk bent. Hij smaakt erg lekker en dat is erg prettig. Want als je misselijk bent zit je natuurlijk niet te wachten op een thee die niet lekker is. Je kunt bij Earth Mama Angel Baby alle producten los kopen, maar je kunt ook leuke pakketjes kopen. Erg leuk voor de feestdagen om cadeau te geven aan een zwangere vriendin, of iemand die net bevallen is. Maar natuurlijk ook om lekker voor jezelf te kopen of voor je baby.

Wil je de producten graag zelf proberen, gebruik dan de code hipenhot en krijg 10% korting op je gehele bestelling bij Earth Mama Angel Baby.

Vorig artikelPareltjes van Dwell Studio
Volgend artikelPoppedop
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in