Bonnie and Buttermilk

Hoewel we nog even mogen genieten van het mooie weer, kunnen we er niet onderuit, die zomer loopt langzaam ten einde. Mijn zomerjurkjes berg ik straks op. Lange broeken en jurkjes met lange mouwen komen tevoorschijn. Toch wil ik ook wel weer wat nieuws. En dan het liefst een beetje hip en origineel. Bij Bonnie and Buttermilk is dat geen probleem. Hier vind je genoeg hips, en ook een beetje retro/vintage. Rokjes, jurken, shirts en hoodies. De combi sportief-vintage is een stijl die veel mensen zal aanspreken. Mij ook. De kleuren zijn tijdloos, passend bij elk seizoen. Kekke stofjes, met herfstige appeltjes (of lente appeltjes, net wat je wilt). Een jurk met afbeelding van een waaiende boom. Genoeg te vinden om hip en tijdloos de herfst door te komen!

Bonnie and Buttermilk biedt onze lezers GRATIS verzending aan bij bestelling van 2 kledingstukken. Neem daarvoor contact op Bonnie and Buttermilk en vermeld dat je via Hip & Hot komt.

Vorig artikelDotalicious
Volgend artikelDripsticks
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in