Dreumes enZo

Dreumes enZo is zo’n website waar je eigenlijk beter weg kunt blijven als je bankrekening shoppen niet toe laat, want het is haast onmogelijk om de webshop te verlaten zonder aankoop. Voor mij is het momenteel het walhalla, want ik heb nog een babykamer die wel wat accessoires kan gebruiken. Er zijn zoveel leuke dingen te koop! En Dreumes enZo heeft ze allemaal verzameld, zodat ik uitgebreid kan rondkijken naar al dat moois. Ook in de kamer van de oudere kids kan ik nog wel wat kinderkamer accessoires kwijt en dochter kan een kinderdekbedovertrek gebruiken. Ik kijk mijn ogen uit. Al die leuke spulletjes. Ben je specifiek op zoek naar een themakamer dan kun je er ook prima terecht. Bijvoorbeeld het thema Roodkapjes hebben ze heel leuk uitgewerkt. Zo heb je kant en klaar een geweldig hippe kamer in het thema Roodkapje. Had ik moeten weten, want mijn allereerste babykamer voor Sterre had als thema sprookjes en destijds was het nog best lastig daar de juiste accessoires bij te vinden!

Namens Dreumes enZo mogen wij een hertje knuffelbeest en een paddestoellampje weggeven! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten hoeveel verschillende poppenhuis kamers knutsel pakketjes er zijn. Deze actie loopt tot 5 juni 2012.

Vorig artikelCheepa
Volgend artikelKleine Avonturen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in