Laptoptailors

Macbooks, iPod’s, iPhones… Wie heeft ze niet tegenwoordig? Zelf luister ik ook graag muziek op mijn iPod en werken op mijn Macbook bevalt nog steeds erg goed! Alle producten van Apple zien er bijzonder mooi uit en dat wil ik ook altijd graag zo houden. Maar je iPod of Macbook vraagt natuurlijk wel om een mooie verpakking in stijl! Dat vonden de 3 vrouwen van LaptopTailors ook! In de webshop kun je terecht voor stijlvolle sleeves passend voor al je Apple artikelen! Deze zijn gemaakt van natuurlijk wolvilt in geweldige kleuren. Vilt is een eco-vriendelijke product en is heerlijk zacht waardoor het je iPhone, iPod etc niet kan beschadigen. Wil je ook graag een mooie sleeve, maar kun je de juiste afmetingen voor jouw product niet vinden dan is het ook mogelijk om een sleeve op maat te laten maken!

Hoera! De lezers van Hip & Hot kunnen zo’n mooie cover voor hun iPhone winnen! Laat ons via dit formulier het antwoord op deze vraag weten: LaptopTailors wordt gerund door 3 vrouwen. Hoe heet hun andere bedrijf? Wie weet ziet jouw iPhone er straks helemaal hipperdepip uit! Deze actie loopt tot 23 juli 2010.

Vorig artikelSlingo Mama
Volgend artikelUdder Cover
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in