Kleine Avonturen

Iedereen die kinderen heeft weet hoe druk het af en toe kan zijn. Zeker naarmate ze ouder worden en meer hun eigen gang kunnen gaan, schiet het er soms bij in om ze exclusieve aandacht te geven. Maar er is een oplossing. Een stok achter de deur, waardoor je het niet meer vergeet. En je bovendien zelf heerlijk kunt genieten van activiteiten met je kind. Het Kleine Avontuur is een kaartspel, ontwikkeld om samen met je kind leuke dingen te doen. Van elkaar schminken tot een hut bouwen, van samen koken tot een onbewoond eiland maken. Lekker aan de slag met of in de natuur, en bij slecht weer gewoon binnen. Hoe werkt het? Je spreekt met je kind af wanneer er een kaart uit het kaartspel gekozen mag worden. Dat kan een vast moment per dag of per week zijn. Maar het kan ook ingezet worden als beloning. Laat je kind een kaart trekken (zonder te kijken) of kiezen (met kijken). Daarna gaan jullie samen aan de slag. Ik heb een spel mogen testen en ben samen met Sterre aan de slag gegaan. Zij was helemaal weg van het schminken, ze vond het zò leuk om dat echt bij mama te mogen doen! En ik bij haar. Een heerlijk geniet-momentje met z’n tweetjes. Ook het spelen met zand vond ze geweldig en het samen koken (al doen we dat al heel vaak samen). Maar juist het samen doen, al is het maar een half uurtje, vinden kinderen super. Ik vind het spel een enorme aanrader en een top kado voor verjaardagen. Nog wel een tip: check vooraf even of je alles in huis hebt voor er een kaart wordt gekozen. Ik had bijvoorbeeld geen schmink en dat was dus niet zo handig. Om teleurstellingen te voorkomen kun je anders sommige kaarten er even uit halen.

Namens Kleine Avonturen mag ik een spel weggeven. Dat wil je natuurlijk niet missen, dus zoek snel op de site wat de prijs is van dit geweldig leuke spel! Geef je antwoord door via dit formulier en laat je verrassen.

Kun je niet meer wachten? Het spel is ook te bestellen met 10% korting met de unieke kortingscode (HH2012). Zet dit achter je bestelling, dus aantal spellen: 1 (HH2012). Veel speelplezier! Beide acties lopen tot 6 juni 2012.

Vorig artikelDreumes enZo
Volgend artikelAnique Fashion
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in