Drie dingen die hip & hot zijn binnen de badkamer wereld

Penzoin La moravi badkamerIn de badkamer wereld zijn er altijd wel nieuwe ontwikkelingen gaande. Hierdoor kan een badkamer meer en meer als een eigen wellness worden gezien en beleef je extra veel comfort tijdens het douchen of badderen. Voer je deze ontwikkelingen ook graag door bij jou in de badkamer? De volgende drie trends zijn zeker het overwegen waard.

1. Een wastafelkraan kopen met ingebouwde waterontharder

Het laatste waar je op zit te wachten, is hardnekkige kalk die zich in de loop van de tijd gaat vormen rondom de wastafelkraan. Vooral als je kiest voor een wastafelkraan in het zwart, lijkt het alsof het schoonmaken lastiger en lastiger wordt. Gelukkig is daar vandaag de dag een oplossing voor. Kies simpelweg voor een wastafelkraan kopen met ingebouwde waterontharder en bespaar een hoop tijd als het aankomt op het schoonmaken van de badkamer. 

2. Een designradiator voor een elegant en strak totaalplaatje

Natuurlijk is het belangrijk dat een badkamer het nodige comfort biedt. Echter wil het oog natuurlijk ook wat. Heb je daarom al eens een keer gedacht aan een design radiator? Dit zorgt voor een elegant en strak totaalplaatje en hoeft vandaag de dag gelukkig helemaal niet veel te kosten. Ook is een design radiator vaak te combineren met een handdoekstang zodat het model ook nog eens uiterst functioneel is. En dat is natuurlijk wel zo handig, want je maakt daardoor optimaal gebruik van de ruimte die je hebt.

3. Een ultiem wellness gevoel met een regendouche

Streef je naar een ultiem wellness gevoel in de badkamer? Kies in dat geval zeker voor een regendouche. Je hebt de keuze uit verschillende modellen, zoals een model dat uit het plafond komt als een stang die aan de doucheset is gekoppeld. Ook is er op het gebied van het design, de kleur en het materiaal enorm veel keuze. Denk hierbij aan klassiek chroom, stoer zwart staal of trendy rosé staal. Heb je op dit moment al een bepaalde stijl in gedachten die je graag door wilt voeren in de badkamer bij jou in huis? Ga hier dan zeker voor!

park hyatt new york badkamer

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #391
Volgend artikelA & O hostel Boedapest
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in