Knotsknetter

jurkgrbloem92Bij herfstig weer horen herfstige kleertjes. En die heb ik gevonden! Het merk Duns heeft namelijk superleuke prints op de stofjes dit najaar. Ik vond ze bijvoorbeeld bij de hippe webshop Knotsknetter. Meteen op de homepage word je al verrast met een superleuk knaloranje paddestoelenjurkje! Als je dan even doorklikt naar de rest van de collectie, dan zie je ook geweldige printjes met appels en peren in allerlei kleuren voorbij komen. Boxpakjes, jurkjes, allemaal even herfstig leuk! Knotsknetter verkoopt nog veel meer knotsknetter leuke dingen: geweldige retrojurkjes voor de girls en retro shirtjes of broekjes voor de boys, liever inbakerzakjes voor baby’s die behoefte hebben aan rust en regelmaat en nog veel meer hippe spulletjes: voor onderweg, voor in bed, voor in huis. Trek er gerust even voor uit als je gaat doorklikken, het is allemaal tè leuk!

dunspakmf

Het is sowieso handig om even door te klikken, want dan kun je de vraag voor de winactie van vandaag wellicht beantwoorden. Hiermee maak je namelijk kans op 1 van de 2 bonnen met shoptegoed ter waarde van €25,00! Kun je meteen dat leuke jurkje of hippe truitje aanschaffen, helemaal gratis en voor niks. Oke, de vraag: van welk materiaal zijn die schattige inbakerzakjes gemaakt? Het antwoord vul je natuurlijk weer in op dit formulier en wie weet ben jij straks KNOTSKNETTER blij met je shoptegoed!

knotjeLgroen

Vorig artikelHouse of dots
Volgend artikelGeboortespandoek
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

5 REACTIES

  1. Hoe kóm je toch altijd aan die originele webwinkels? (Ik hoef het niet te weten hoor, want ik kom gewoon hier, maar ik vind het zo knap van je, dat je die ‘juweeltjes’ steeds weer weet te vinden).

  2. inderdaad echt schattig die inbakerzakjes! een 2-jarige inbakeren lukt niet meer, maar van zoveel retro word ik helemaal gelukkig, dus wish me luck 🙂

  3. Inderdaad helemaal hip en hot, ik heb me gelijk ingeschreven op de mailinglijst! Die barbapapa jurkjes, schattig!!

  4. super he, knotsknetter!

    mijn dochtertje heeft zon gaaf smurfenrokje, echt heel erg mooi en superkwaliteit, een aanrader voor iedereen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in