Drie leuke ideeën voor een vaderdagcadeau

Ieder jaar roept mijn lief dat hij “echt niets voor Vaderdag wil”. Maar elk jaar kopen wij natuurlijk wél wat. Gewoon, omdat het kan en omdat ik het leuk vind om te doen. Uiteraard komt er ook een knutselwerkje van school bij het ontbijt op bed, maar met deze tips kom ook jij goed voor de dag. Dit keer drie tips voor papa’s die wel van een drankje houden.

Whisky

Houdt die van jou wel van een glas whisky? Dan heb je met deze whisky set écht iets bijzonders in handen. Het doosje bevat vijf heel aparte whisky’s en zeker weten dat hij blij verrast is met deze ongewone en bijzondere exemplaren. Ze zijn alle vijf van hoge leeftijd óf gerijpt in oude rum-vaten.

Speciaalbieren

Veel vaders houden wel van een biertje op z’n tijd. Bij Greetz zie een aantal verschillende speciaalbieren in het assortiment. Leuk zijn de pakketten met internationale, Belgische en Nederlandse biertjes. Ook kun je bij verschillende bieren zoals La Chouffe en Duvel een eigen bieretiket ontwerpen. Leuk idee!

Gin

Gin is alweer een tijdje populair. Bij vrouwen, maar ook mannen weten dit drankje wel te waarderen. De meest populaire soorten zijn London dry en distilled. Het verschil zit ‘m in het feit dat London dry ongezoet is en voldoet aan strenge eisen terwijl Distilled gin minder zoet is en minder regels heeft. De smaak van gin vliegt alle kanten op, van kruidig tot fruitig. Wat ze allemaal gemeen hebben is de typische smaak van jeneverbes. Gall & Gall heeft een groot assortiment gins, zowel offline als online te koop.

Fijne Vaderdag!

 

 

Vorig artikelEr even tussenuit in Nederland of Vlaanderen
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #126
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in