Educatief label voor jonge kinderen

spel jumbo playlabPlaylab is het nieuwe overkoepelende pre-school merk van Jumbo dat in samenwerking met grootouders, ouders en kinderen is ontwikkeld. Gemaakt voor kinderen van twee tot zes jaar staat Playlab voor vertrouwd, toegankelijk en duurzaam speelgoed. De spellen zorgen niet alleen voor veel speelplezier, maar zijn ook bedoeld om jonge kinderen iets wezenlijks mee te geven: lezen, schrijven, tellen, rekenen, maar ook samen spelen of slim denken. Dit najaar verschijnen drie nieuwe vermakelijke en leerzame spellen en vier puzzels in de speelgoedlijn Jumbo Playlab. In de speelgoedlijn Playlab komen vier prachtige nieuwe puzzels uit. Alle puzzels hebben iets extra’s. De grote, degelijke stukken maken het geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar om spelenderwijs hun ruimtelijk inzicht en fijne motoriek te trainen met de mooi vormgegeven puzzels. Met de Teltrein puzzel leggen kinderen de treinen in de juiste volgorde door de cijfers op de trein te puzzelen, en oefenen ze gelijk met tellen. De Boerderij vloerpuzzel is een prachtige grote puzzel van 70 bij 50 cm, waarmee kinderen het boerderijleven ontdekken. De Safari zoekpuzzel is een uitdagende puzzel, waarbij kinderen na het leggen van de puzzel de figuurtjes proberen terug te vinden. Tot slot is er de super schattige Babydieren 4 in 1 puzzel, waarmee kinderen een kuikentje, biggetje, kalfje en lammetje kunnen puzzelen. De puzzels variëren in het aantal stukjes en daarmee de moeilijkheidsgraad zodat kinderen een steeds moeilijkere uitdaging krijgen.

Wij hebben de teltrein puzzel uitgeprobeerd. Zoals we van Jumbo gewend zijn, is deze puzzel stevig en degelijk. De afbeelding spreekt jonge kinderen aan en het tellen geeft er een extra dimensie aan. Voor onze Yuren, 3 jaar, was het echt leuk om te doen. Hij begint de cijfers al een beetje te herkennen en kan inmiddels aardig tellen. Hij deed dus een succeservaring op. De spelletjes hebben we helaas niet kunnen uitproberen, maar ook die lijken ons erg leuk! Playlab is o.a. verkrijgbaar via bol.com.

playlab jumbo puzzels

Vorig artikelBoti speelgoed voor in je schoen
Volgend artikelBoekje over pesten
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in