Valentijnsarmband

Mannen opgelet! Met deze Valentijns-armand van J-originals maak je op zeker een goede beurt bij je geliefde. Gemaakt van muranoglas, wijnrode biwaparels, kristalbrokken en koraal, afgewerkt met oud-zilverkleurige schakels, veel bedels en swarovski steentjes! Deze armband is afgewerkt met een hartje, engelenvleugeltje, kruisje en hamsa handje voor een beetje extra geluk! Dat doet het goed bij iedere vrouw. Net als die geweldige kleur rood! Je bestelt deze armband en nog veel meer andere mooie sieraden bij J-originals.

Namens J-0riginals mogen wij deze prachtige Valentijns-armband twv €29,95 weggeven voor de winactie! Dat is natuurlijk een heel mooie prijs, want wie wil ‘m nou niet? Prima te combineren met een hip zomerjurkje of een stijlvolle winterjurk. Wat je moet doen is het volgende: laat ons via dit formulier weten wat de Feel Good collectie precies inhoudt. Deze actie loopt tot 4 maart 2011.

Vorig artikelSweeteeth chocolate
Volgend artikelLeuke Valentijnslintjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Een beetje geluk kan iedereen wel gebruiken…

    De Feel-Good-collectie is onder andere afgewerkt met engelenvleugeltjes, ‘be-happy’, ‘hope’, ‘tree-of-life’, hartjes, religieuze bedels en bepaalde soorten edelstenen voor extra veel geluk.

    Prachtige sieraden waar je blij van wordt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in