Oranje!

Maart is alweer halverwege, nog even en we maken ons op voor Koninginnedag en het WK voetbal. En daarbij hoort natuurlijk de kleur oranje! Tuurlijk, er zijn zat kitscherige accessoires te vinden in duizend-in-1-dozijn winkels. Maar je kunt ook subtiel en hip voor de dag komen met je oranje-outfit. De komende tijd tip ik de Hip & Hot lezers zo nu en dan voor leuke adresjes rondom oranje-accessoires. Zowel op de site, als in de nieuwsbrief. De eerste webshop waar je voordelig originele en hippe spulletjes kunt aanschaffen is natuurlijk Toverstaartjes! Zij hebben een unieke collectie ontworpen die bestaat uit maarliefst 5 verschillende haarspelden in verschillende maten. Mijn favoriet: de twister! Deze heb ik voor mijn dochter al in verschillende kleuren in huis en zijn elke dag weer een succes. Natuurlijk moet die aangevuld met de oranje-versie straks voor koninginnedag. Verder zijn er ook hele leuke rosetten, die je op je shirt kunt bevestigen om extra op te vallen. Helemaal leuk, deze oranjeaccessoires van Toverstaartjes!

Natuurlijk is Toverstaartjes weer zo gul geweest om iets beschikbaar te stellen voor de winactie. Dit keer kun je een broche en een setje haarspeldjes naar keuze winnen uit de hele collectie (dus niet per se de oranje-serie). Laat ons via dit formulier weten wat jij hiervoor zou uitkiezen, dan zou je zomaar eens de winnaar kunnen zijn! Deze actie loopt tot 17 maart 2010.

Vorig artikelPyjama’s & more
Volgend artikelJocotoys
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

  1. hoe kan je nu kiezen uit al dat moois ik word er spontaan hebberig van ik zie mijn meisje al de show stelen met al dat moois

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in