Een blijvende herinnering maak je zelf met Vriendenboeken

PurePictures-Vriendenboeken014Je kent het vast wel. Een vriendin gaat trouwen en je wilt haar graag een persoonlijk cadeau geven. Maar wat geef je dan? Of je ouders zijn 40 jaar getrouwd en je wilt met de hele familie een mooi boek maken vol foto’s en herinneringen. En, ook herkenbaar, je collega neemt afscheid en iedereen vult een A4-tje in dat vervolgens in een map wordt gestopt. Leuk, maar het kan beter! Hoe? Met Vriendenboeken! Je maakt online, gewoon achter je eigen computer, heel eenvoudig een prachtig vriendenboek, samen met je vrienden of familie. Je creëert daarmee een heel bijzonder cadeau; heel persoonlijk en met veel aandacht gemaakt.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest een thema, een achtergrond, je selecteert vragen en vervolgens nodig je je vrienden uit om twee pagina’s te vullen met tekst en foto’s. Dat gaat allemaal automatisch via de website. Iedereen kan daarna, gewoon achter de eigen pc, de vriendenpagina invullen. Als ‘eindredacteur’ van het vriendenboek kun je jullie boek nog persoonlijker maken met extra fotopagina’s, sfeerbladen en jaaroverzichten. Hoe leuk is dat. Pas als je tevreden bent betaal je het boek en wordt jullie vriendenboek in een fantastische kwaliteit gedrukt en naar je toegestuurd.
nr-81

Een vriendenboek is er voor iedereen en het is een geweldig cadeau om te krijgen, maar ook geweldig om te maken en geven! Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig …. hebben jullie er wel eens eentje gemaakt of cadeau gegeven?

compilatie-11

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here