Crayola on the go

crayola kleurplatenCrayola heeft een selectie van ‘on-the-go’ producten waarmee kinderen zorgeloos, kleurrijk en creatief kunnen kleuren: Crayola Color Wonder, Doodle Magic en Twistables draaikleurpotloden. Met deze producten kunnen kinderen hun creativiteit uiten, waar en wanneer ze maar willen.

Crayola gelooft in de kracht van de verbeelding en het spelen. Onder de slogan van ‘Laat jouw kleuren leven’ moedigt Crayola dan ook alle kinderen aan om eindeloos te dagdromen en op avontuur te gaan, om zo hun talenten te uiten en te ontwikkelen. Met de Crayola on-the-go producten kunnen kinderen overal creatief aan de slag gaan.

Hier thuis zijn potloden, raamstiften en viltstiften nog steeds favoriet. Sterre kan eindeloos kleuren. Echt een creatief en soms dromerig meisje. Lenthe zit nog in de krasfase, maar inkleuren lukt haar steeds beter. Dat maakt dat ze er ook lol in krijgt. Haar vertrouw ik vooral de Crayola potloden toe, of de stiften met witte punt,  die het alleen doen in het kleurboek met speciaal papier. Yuren krijgt meer zelfvertrouwen en kleurt sindsdien graag mee met de meiden. Hij maakt zijn eigen creaties, veelal tijgers en ruimteschepen.

laat jouw kleuren levenDe raamstiften worden hier regelmatig gepakt. Om een doel op de ramen te tekenen, zodat ze met de zachte bal kunnen voetballen. Of er worden gewoon mooie dingen getekend. Liefst in thema. Dat was tot voor kort nog de zomer, maar dat zal snel in andere onderwerpen veranderen.

Voordeel van de ‘on the go” kleurtjes is dat ik ze snel in mijn tas stop en meeneem als ik ergens heen moet. Zo hebben de kinderen altijd iets te doen. Handig!

Met welke creatieve materialen spelen jouw kinderen het liefst?

erasers crayola

 

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #31
Volgend artikelEen blijvende herinnering maak je zelf met Vriendenboeken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in