Picknick met gave tent

Picknick met gave tent driehoekDenk eens terug aan de tijd dat je 8 jaar was. Weet je nog hoe cool het was om een hut te hebben? Met jouw geheime spulletjes er in? Soms kreeg je èchte limonade! Dat vond ik helemaal the bom. Het leukst vind ik altijd die driehoekige, die je ook makkelijk kunt meenemen.

Lees ook: Essentials voor jouw zwoele zomer

Picknick met gave tent

Bij Etsy zag zag ik een hele mooie tent, voor thuis of om mee te nemen bij je picknick. Ik kreeg meteen dat avontuurlijke gevoel van toen ik kind was terug. Deze sprookjesachtige tenten zijn precies wat jìj nodig hebt deze zomer! En je kinderen, natuurlijk. Wedden dat ze het helemaal te gek vinden om met tent en picknickkleed in het bos te gaan picknicken? Of op het strand?

Heerlijk genieten in de natuur

Muziekje mee, een mand gevuld met lekkers en spelen maar! Echt genieten om naar te kijken. Misschien waan je je even terug in de tijd als 7 jarige en ga je mee in het spel. Takken zoeken, blaadjes zoeken, alles heb je nodig om te gebruiken in je heerlijke tent. Een zacht briesje speelt met het tentdoek, de geur van je versgebakken brownies vermengd  met de bosgeluiden maken de heerlijke zomerdag af. Droom je mee?

Tipi tent

Ga je liever voor een tipi? Dat kan natuurlijk ook. Deze klap je zo in en weer open op de plek van bestemming. Het leuke is dat kinderen dit vaak helemaal geweldig vinden. Bovendien zijn ze gelijk enigszins beschermd tegen de felle zon. En het ziet er bovendien leuk uit. Zo maak je je picknick net wat interessanter voor de kinderen. Trouwens, ook voor jezelf. In zo’n tent blijft de rosé immers ook iets langer koel 😉

Speelmateriaal voor de kinderen

Tot slot is het handig om wat buitenspeelmateriaal mee te nemen voor de kinderen. Dan houden ze na het eten zo’n picknick ook nog wat langer vol. Dat hoeft niks ingewikkelds te zijn. Kinderen zijn al blij met een boekje, een bal, een tennisracket en wat kleden. Laat ze lekker ravotten, ze hebben helemaal niks nodig. Zeker in het bos of op het strand vinden ze genoeg. Picknicken in eigen tuin is trouwens ook erg leuk op een zomerse dag. Laat die fantasie maar stromen, dan komt het helemaal goed. Fijne zomer! 

Picknick met gave tent in het bos

Vorig artikelEen unieke kinderkamer!
Volgend artikelPlog: een dag uit het leven van Judith
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in