Een dagboek voor je hele leven

my life story dagboekBij Radbag bestelde ik vorige week op de valreep nog een My Life Story dagboek. Ik hield al een dagboek bij met “one line a day”, maar deze kwam ik tegen en vond ik ontzettend leuk. Het is een heel dik zwart boek, met heeeeel veel onbeschreven blaadjes. Het is niet de bedoeling dat je elke dag iets invult, maar dat je ieder seizoen een klein overzicht maakt van de afgelopen 3 maanden. Wat was belangrijk voor je, wat is er gebeurd, welke hoogte- en diepte punten waren er dat kwartaal? Er is eveneens ruimte voor foto’s. Ik plaatste een foto op instagram en kreeg zoveel reacties, dat ik besloot er een blog over te schrijven.

In het begin van het dagboek kun je op een wereldkaart bijhouden naar welke landen je bent geweest, je kunt een bucketlist maken, aangeven of je speciale herkenningspunten op je lijft hebt die aangeboren of verworven zijn, zoals littekens, tattoo’s of piercings.

wereldkaart dagboek

Verder kun je vertellen over jezelf, je opleidingen, je cursussen, je banen, je eigenschappen en je kunt dit steeds aanvullen. Aan het einde van elk jaar plak je een foto van jezelf en schrijf op wat de highlights van dat jaar zijn.

Dit boek is ontzettend leuk voor jezelf. Als je al wat ouder bent, is het wel een werk om het begin in te vullen natuurlijk, want dan heb je al vanalles meegemaakt. Desondanks is het een ontzettend leuk boekwerk wat je altijd zult bewaren, en je kinderen vast ook weer. Een naslagwerk voor later en zelfs voor als je er ooit niet meer bent.

Daarnaast vind ik het een topcadeau om te geven als kraamcadeau. In het begin kan de kersverse mama (of papa) het bij houden, tot een kind oud genoeg is om het zelf in te vullen. Je kunt het bijvoorbeeld meegeven als je kind op kamers gaat. Zo leg je niet alleen het eerste jaar vast, maar de hele jeugd. Heel bijzonder!

Wil je My Life Story dagboek voor jezelf kopen of cadeau geven? Je koopt het bij Radbag voor €39,95.

my life story

Vorig artikelHappy Newyear 2016!
Volgend artikelTrondheim en Røros, een paar dagen winterwonderland
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in