Een grapje voor je thee

steam waverz love birdsSoms zie ik wel eens iets leuks voorbij komen. Iets dat me aan het glimlachen maakt. Geen handigheidje. Geen musthave. Gewoon iets grappigs dat het leven een beetje leuker maakt.

Heb je dat ook wel eens?

Ik zag de Steam Waverz en dat deed me glimlachen. Waarom? Ik vind het mooi. Het raakt me dat je met zoiets simpels als stoom van je kopje thee, iets moois kunt maken. Het is leuk om een vriendin, je geliefde of iemand anders te verrassen met een Steam Waverz.

Wat is het?

Steam Waverz zijn kleine papieren tafereeltjes die je op een hete kop thee zet. Door de stoom, komt het tafereeltje tot leven. Er zijn op dit moment twee uitvoeringen: een Nederlands kussend koppel of lovebirds.

Het is echt heel grappig. Na gebruik, kun je het papieren tafereeltje laten drogen onder een boek en dan kun je het de volgende keer weer gebruiken. Zo kun je iedereen een keer verrassen als iemand thee bij je komt drinken!

Je koopt de Steam Waverz voor €9,95 online, voor jezelf, of als cadeautje voor een ander!

steam waverz koppeltje

Vorig artikelDrink in the box mee naar school
Volgend artikelEen nieuwe lunchbox!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in