Drink in the box mee naar school

beach juice in a boxBen jij ook klaar met al die lekkende bekers en suikerhoudende pakjes drinken? Maak dan kennis met Drink in the Box.

Deze plastic drinkpakjes lijken net op de pakjes die je in de winkel koopt, maar dan zijn ze zelf te vullen met water, versgeperst fruit- of groentesap. Grote voordeel: het is veel gezonder dan al die suikerhoudende drankjes en bovendien beter voor het milieu dan elke dag een nieuw pakje drinken mee naar school.

Bianca en ik hebben allebei Drink in the Box getest. Ik ben razend enthousiast. Ik was op voorhand benieuwd of het echt niet zou lekken, en ook of je het goed schoon kreeg.  Drink in the Box heeft die test doorstaan. Het pakje is helemaal uit elkaar te halen, waardoor alle onderdelen los in de vaatwasser kunnen. Als je het rietje rechtop zet, wordt dat netjes schoon. Het pakje lekt echt niet. Je moet het natuurlijk wel goed dichtdoen. De kinderen krijgen het goed zelf open en dicht en de leuke kleurtjes spreken aan. Wij zijn fan!

Juice in the Box

Groen, cool en handig

Bianca: Ook wij kregen Drink in the Box om te testen. Op onze basisschool proberen ze zoveel mogelijk het gebruik van drinkpakjes te beperken. Een goede en groene zaak! Bovendien zijn mijn kinderen gewend om sap en dergelijke te mengen met water. De vaak erg zoete drankjes in drinkpakjes vinden ze dus niet eens lekker. Maar welke beker ik ook kocht ik was er niet helemaal tevreden over. Of hij lekte, dus om te voorkomen dat de hele rugzak onder de plaklimonade zat, ging er een plastic zakje omheen. Weg groen idee! Of hij was niet goed schoon te maken zodat na een tijdje zwarte aanslag in de dop zat, of in het drinktuitje of in het rietje. Ook waren veel rietjes niet stevig genoeg waardoor het niet lang duurde voordat de tandjes erin stonden en het rietje flink ingedeukt bovenop de beker prijkte. Ik baalde er flink van.

Supertevreden!

Jullie begrijpen vast dat ik behoorlijk sceptisch was toen deze beker bij ons binnenkwam. Wereldmama heeft hem wel ontzettend leuk voor me ingepakt, met een heerlijk geurend muntblaadje. Het begin is in ieder geval erg goed! Jesper mocht hem testen en dat heeft hij nu twee maanden (vijf dagen in de week) gedaan en ik kan jullie verzekeren: deze beker gaat na de zomervakantie ook weer mee naar school. Mijn zoon vind hem superstoer en fijn. Hij kan hem zelf openmaken en weer sluiten. Doordat het pakje doorzichtig is, kan hij zien wat hij drinkt en hoeveel er nog over is. Ik ben weer ontzettend blij omdat de beker tegen een flinke stoot kan en hij heel makkelijk schoon te maken is. Het afknijpbare rietje ziet er nog als nieuw uit zonder dat we rare toeren hebben moeten uithalen voor het schoonmaken. En het maakte niet uit of we het pakje vulden met water, appelsap of groene muntlimonade. Er is geen verkleuring zichtbaar. Deze beker is dus niet alleen goed voor het milieu; maar ook papa, mama en de kinderen zijn er meer dan tevreden over.

Drink in the Box is o.a. verkrijgbaar bij Wereldmama voor € 11,95 in het groen, roze, oranje en blauw. Een handige ice-pack heb je al voor € 6,50.

ALLEEN VANDAAG krijg je 20% korting met de code HHWM2015!

Juice in the box in broodtrommel
Ze passen in een ruime broodtrommel
Vorig artikelOntdek het echte Oostenrijk in het Brixental
Volgend artikelEen grapje voor je thee
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in