Een nieuwe lunchbox!

De scholen gaan weer beginnen! Heb jij al een (nieuwe) lunchbox voor je kind(eren) uitgezocht? Ik nog niet, maar ik vond superleuke lunchboxen van o.a. BLAFRE, Sigikid, Stephen Joseph, Goodbyn en Rex. Welke zullen het worden?

lunchtrommels

  1. Voor de wereldreiziger met vintage wereldkaart
  2. Een LEGO-trommel voor de bouwer 
  3. Voor de coole boer
  4. Ik ben BLAFRE-fan geworden! Voor mijn eigen meisje (en uilenfan). 
  5. Of dit leuke metalen lunchkoffertje van BLAFRE met schattig vosje. Retro en hip!
  6. Sigikid heeft een uitgebreide serie lunchboxen met uitneembaar bakje. Er zijn bijpassende (niet lekkende!) drinkflessen en stevige rugzakken. De afbeeldingen variëren van brandweerman en ridder tot fee en prinses.
  7. Bij My Mepal ontwerp je jouw eigen unieke lunchtrommel (en beker). Je kan kiezen uit de standaard ontwerpen, maar ook de kleuren van ieder onderdeel aanpassen, afbeeldingen en teksten toevoegen.
  8. Deze lunchbox van Mustard in de vorm van een vintage koelkast wordt geleverd met een icepack, zodat je de lunch lekker koel bewaart.
  9. Hier past alles voor de hele dag in! Ook Stephen Joseph heeft een serie met verschillende prints. De box met rits heeft een apart vakje en een riem om een drankflesje (met dezelfde print!) vast te zetten.
  10. De Goobyn lunchtrommel heeft handige vakjes, zodat alles goed vers blijft en er geen kruimels op je fruit komen of je brood zacht door het fruit.
Vorig artikelEen grapje voor je thee
Volgend artikelMijn dagritme pictogrammen
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in