Een gratis abonnement op Maan Roos Vis of Rompompom

maan roos visKun jij je dat gevoel nog herinneren van vroeger, als de Tina of de Donald Duck op de deurmat viel? Ik wel. Ik keek er naar uit. Even lekker wegdromen op de bank. Later werd het de Yes! Waar ik nu weer Zo’n abonnement hoorde voor mij echt bij het weekend. Ik heb eigenlijk altijd wel abonnementen gehad. Toen Sterre naar school ging, kreeg ze de Rompompom. Een laagdrempelig blad voor kleuter, boordevol voorleesverhaaltjes en leuke opdrachtjes waarmee ze het geleerde van school thuis kunnen oefenen. Cijfers, letters, puzzeltjes, noem maar op. Mijn kinderen kunnen er heerlijk in werken aan tafel. Ze helpen elkaar. Ook Maan Roos Vis is erg leuk. Ik zag hoe Sterre genoot om de letters die ze op school leerde thuis nog eens te kunnen schrijven en lezen. En dan vooral aan mama laten zien natuurlijk. Nu ze naar groep 4 gaat, gaan we voor de Inkie. Dit tijdschrift is alleen voor meisjes. Ik ben benieuwd wat Sterre er straks van vindt! Hoe dan ook: het is leuk om in het weekend een mooi en leerzaam tijdschrift op de deurmat te zien vallen. Spelenderwijs kunnen kleuters en de kinderen uit groep 4-6 oefenen met de leerstof. Bovendien is het heel gezellig om het samen te maken.

Namens Zwijsen mogen wij 2 abonnementen weggeven: 1 van de Rompompom en 1 van Maan Roos Vis. Wil je daar kans op maken? Dan moet je het volgende doen:

1. like onze facebookpagina

2. laat een reactie achter onder het bericht over deze blog

3. Tag in die reactie iemand met Facebook die jij een abonnement gunt en onze pagina ook liked.

4. De winnaar wint een abonnement voor zichzelf èn degene die hij of zij getagd heeft!

Deze actie loopt tot 5 juli 2o14.

rompompom

Vorig artikel5 leuke webwinkels met educatief speelgoed
Volgend artikelDIY juffen/meester cadeau
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Wat leuk, mijn dochter start straks op 1 sept in groep 1. rompompom zou dan leuk, leerzaam en herkenbaar zijn om.samen.in te lezen. Ik doe graag mee samen met Paulien Valk voor haar zoon, die al een beetje kan lezen.

  2. Super leuk zo’n abonnement!! Ik zat vroeger altijd te wachten op bobo!! Voor mijn dochter zal het super leuk zijn!! Ze zit nu net 2 weekjes op school en hebben ook een pompom knuffel in de klas 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in