Top 5 leukste speelgoed

Nu de feestdagen er weer aan komen verdiep ik me in speelgoed. De intocht is volgend weekend al, de kinderen verwachten natuurlijk iets in hun schoen. Op 5 december hopen ze verwend te worden met mooie cadeaus in de zak en dus probeer ik hier en daar alvast ideeën op te doen. Mijn top 5 leukste speelgoed bij Lobbes zet ik op een rij.

Top 5 leukste speelgoed

Top 5 leukste speelgoed

Met stip op 1 zet ik natuurlijk lego duplo. Voor kinderen van tussen de 1,5 en 5 jaar is dat een geweldig cadeau. Zowel Fee als Lenthe kunnen enorm genieten van de kleurrijke steentjes om mee te bouwen.

Nummer 2

Voor Yuren wil ik ontzettend graag het boek “365 dingen om te doen met LEGO steentjes”. Hij heeft al ontzettend veel lego, en gelukkig ook vaak genoeg fantasie om iets moois te bouwen. Toch zegt hij soms ook: “mama, ik wil met de LEGO spelen, maar ik weet niet wat.” Dit boek lijkt me ideaal, voor iedere dag van het jaar een LEGO opdracht.

Nummer 3

De creatieve pakketten van SES zijn altijd een succes. Voor jong en oud zijn er leuke materialen te vinden. Het fijne vind ik, dat de pakketten vaak schappelijk geprijsd zijn. Je legt ze voor de woensdagmiddag klaar op tafel en ze hebben er een aantal middagen plezier van. En als het op is, kun je weer een nieuw doosje uit de kast trekken. Wij hebben ook eens een knutsel-kinderfeestje gehouden met een aantal SES pakketten, dat was een groot succes!

Nummer 4

Hier thuis zijn we allemaal gek op spelletjes. Zeker nu Sterre en Yuren wat ouder worden, kunnen we echt al heel leuke spellen doen. Zoals Monopoly en Kolonisten van Catan. Ik hou ook erg van de spellen van HABA. Die zijn vaak educatief of coöperatief. Voor Lenthe en Fee zijn er simpele spelletjes met kleuren of tellen. Al moet ik eerlijk bekennen dat Lenthe vrij rap gaat sinds ze op school zit en ook wel wat meer uitdaging kan gebruiken. Een spelletje komt dus zeker ook in de zak van sinterklaas.

Nummer 5

Als we straks verhuisd zijn, hebben wij een echte tuin! Uiteraard kunnen we nog wel wat buitenspeelgoed gebruiken voor de kinderen. Reken maar dat ze in het voorjaar lekker onze nieuwe buurt gaan ontdekken. Deze parachute met ballen vind ik bijvoorbeeld heel leuk, kunnen ze samen met de nieuwe buurtkindjes doen.

Al deze leuke dingen zijn te koop bij Lobbes, waar je heel handig online kunt kopen. Zo heb je geen lange rijen in de winkel die je moet trotseren!

 

Vorig artikelDromerige geboortekaartjes
Volgend artikelDit boek moet iedere ouder gelezen hebben
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in