Een herfstoutfit van Pure Starters

redurchin taxiIn Nederland lijk de herfst zijn intrede te hebben gedaan. Voor het eerst kreeg ik zin om herfstkleding voor de kinderen te shoppen. Ik heb zo mijn favoriete adresjes, en Pure Starters is er één van. Zo spotte ik er een tof shirt van Redurchin met een taxi print op de buik. Of het kleurtje mijn Yuren zal staan weet ik nog niet helemaal, maar ik vind ‘m tof. Ook Mini Rodini heeft weer mooi spul, en natuurlijk MOI en FUB. Prachtige merken, lekker warm en mooie kwaliteit. Ook klaar voor een herfstshop-momentje? Pure Starters is een prima plek om je zoektocht te starten.

mini rodini dress

Vorig artikelDe Groentebijbel
Volgend artikelKing Louie heeft kleur
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in