Chuckyshirt

Op zoek naar een hipperdepip shirt voor je zoon op dochter? In een vrolijk of fel kleurtje? Met een grappige afbeelding erop? Stop met zoeken, want ik heb het gevonden! Bij Chuckyshirt vind je namelijk kwaliteitsshirts met een print die ieder kind zal aanspreken. Wij mochten een shirtje uitproberen en kozen voor de versie met de giraf. Superleuk en het bleef mooi in de was. Het was overigens wel lastig kiezen, want ook de puinguin vond ik geweldig of het gele shirtje met het stalen ros. Gelukkig zijn de shirtjes leuk geprijst, en dus ga ik hier zeker nog eens terug komen voor onze dochter en de baby in mijn buik. De shirtjes zijn er in verschillende maten, vanaf direct na de geboorte tot zo’n 36 maanden. Voor de allerkleinsten zijn er halsknoopjes om de shirtjes gemakkelijk uit te krijgen. Wel zo handig. Niet meer wachten, maar bestellen! Bij Chuckyshirt dus…

Wil jij ook zo’n leuk shirt uitkiezen? De mooie kwaliteit van Chuckyshirt in het echt zien? Dat kan hoor! Je hoeft alleen maar mee te doen met de winactie van vandaag. Wat wij willen weten is hoe het kleine neefje heet van Chuck. Geef het door via dit formulier en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Deze actie loopt tot 9 april 2010.

Vorig artikelLaTrib
Volgend artikelKiekeboefjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

  1. Wat een leuke shirts! Ken je applicatie-en_zo.nl ook?
    Leuke vilten applicaties in figuurtjes die kinderen aanspreken en die supermakkelijk op shirts zijn te strijken.

  2. Geweldige shirts! Heb er al een aantal besteld voor vrienden. De kwaliteit is super! Het is dat ik zelf geen moeder ben. Maar als het er ooit van komt, zullen er zeker een paar Chuckyshirts in de kast komen te hangen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in