Een kijkje achter de schermen bij Geluk in een Doosje

foto (2)Bij Hip & Hot vinden we het leuk om af en toe een kijkje achter de schermen te nemen. Omdat we nieuwsgierig zijn naar de personen die achter een logo of webshop of website zitten. Deze week interviewen we Marloes, initiatiefneemster van Geluk in een Doosje.

Hallo Marloes!
Hoi! Ik ben dus Marloes, net dertig geworden en ik woon in Roosendaal samen met mijn man Mario. We hebben ons prachtig jaren ‘30 huis drie jaar geleden gekocht en sindsdien zijn we aan het verbouwen. Letterlijk alles is veranderd of gesloopt. Toen we erin kwamen was het een vervallen huis wat voor het laatst in de jaren ‘70 een likje verf of behang had gekregen. Veel schrootjes, oranje en bruin dus! We zijn er nu een heerlijk fris huis van aan het maken en de woonkamer is het laatste grote project.

Hoe is Geluk in een doosje ontstaan?
Ik werk in het onderwijs maar merkte dat ik daar niet al mijn ideeën en creativiteit in kwijt kon. Cadeautjes knutselen en kleine gelukspakketjes samenstellen is iets wat ik altijd al met veel plezier deed. Daarnaast kwam ik met mijn ander bedrijf (De meisjes van Willem) op veel kunst- en craftmarkten en daar ontdekte ik zoveel toffe ontwerpers en jonge bedrijven dat ik daar een combinatie van wilde maken. Het geven van cadeautjes en een geluksgevoel terwijl je kennis maakt met nieuwe webshops en ontwerpers.

DSC_3769

Waar komt de naam vandaan?
Op de fiets naar mijn moeder kwam de naam opeens in mijn hoofd en ik wist meteen dat dat het moest worden!

Hoe werkt Geluk in een doosje?
Om de maand kun je een doosje met geluk op je deurmat ontvangen!
Geluk in een doosje is een abonnement op mooie, lieve & vrolijke items waar je direct blij van wordt. Voor jezelf of om cadeau te geven.

Hoe kom je aan vulling voor de doosjes?

Ik heb online veel contact met webshops en ontwerpers en daarnaast probeer ik op kunst- en craftmarkten altijd in contact te komen met mensen die mij inspireren en die mij een blij gevoel geven.

tm

Waar haal je energie uit?
Het bedenken van nieuwe thema’s, het maken van een moodboard, contact hebben met bijzondere mensen, het inpakken van de doosjes. Geluk in een doosje maakt mij erg blij!

Hoe ziet je werkplek er uit?
Naast dat ik wel eens op markten sta werk ik vanuit huis. Op het moment is mijn prachtige knutselkamer/atelier nog een opslagplaats van klusmateriaal en rommel. Daarom werk ik nu in de woonkamer of de keuken. Ik heb niet echt een grote voorraad thuis omdat de doosjes om de maand verzonden worden.

foto (1)

Waar vinden we je online?
Op Facebook, Pinterest, Twitter en op Instagram.
Gezellig als jullie me op komen zoeken!

Wat is het grootste compliment dat iemand je gegeven heeft?
Doosjes dicht in de buurt geef ik wel eens persoonlijk af. Een mevrouw deed net de deur open toen ik het doosje postte en ze vertelde me dat ze een tijdje in de put had gezeten maar door de doosje iedere keer weer dat geluksgevoel ervoer. Dat vond ik wel heel speciaal!

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Geluk in een doosje is naast mijn drukke baan als juf echt mijn ontspanning. Daarnaast speel ik toneel en knutsel ik de hele dag door. Op de naaimachine, met stempels, papier. Op het moment ben ik weer enthousiast aan het punniken.

foto

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelThe best of Pinterest: paastakken
Volgend artikelMuurstickers met de naam van je baby
Daniëlle van den Oetelaar
Daniëlle is 35 jaar en woont samen met man, zoontje Loek (juli 2015) en poes Mik in Arnhem. Ze werkt als communicatieadviseur bij een afvalrecyclingbedrijf. Maar het liefst is ze thuis. Lekker het bos in, spelen met Loek, hakend op de bank, een nieuw recept uitproberen en op zondag met z'n drietjes in bed wakker worden. Kleine dingen die groots aanvoelen. Voor Hip & Hot neemt ze onder andere kijkjes achter de schermen van webwinkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in