Naamslingers

Als je online gaat zoeken naar naamslingers kom je er aardig wat tegen, zo ook bij KiddyColors. Maar deze zijn wel anders dan de meeste en dat maakt ze ook zo leuk. Deze worden namelijk opgevuld met een vulling. Er zijn vier verschillende varianten verkrijgbaar, voor jongens en meisjes. Wil je een mooie roze, of toch eentje met blauw en groen? Je kunt er voor kiezen om de slinger horizontaal of verticaal te laten maken, wat je zelf leuker vind. Zo’n slinger is prachtig om in de babykamer op te hangen, of voor het raam als je baby geboren is? Om als cadeautje te geven is het natuurlijk ook super. Achter KiddyColors staat Renske, die samen met haar kinderen in Thailand woont. Samen met de lokale bevolking worden de prachtige naamslingers gemaakt. Eerlijke handel, zodat de werknemers ook echt verdienen waar ze recht op hebben. Naast naamslingers hebben ze bij KiddyColors ook nog andere leuke producten, dus absoluut de moeite waard om even te gaan kijken, ook omdat een deel van de opbrengt naar hulporganisaties in Thailand gaat.

Namens KiddyColors mogen we drie van die mooie naamslingers weggeven. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag en misschien win jij dan wel zo’n gave slinger! Wanneer is Renske met haar gezin naar Thailand geëmigreerd? Deze winactie loopt tot 6 december 2012.

Vorig artikelZüny dieren
Volgend artikelVideo van Sint
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in