Muurstickers met de naam van je baby

LR_naamsticker_roze Little Tulip, waar ik al vaker over schreef, heeft naast geweldig leuke dekbedhoezen en kinderkameraccessoires nu ook muurstickers! Met deze mooie sticker verander je in no-time een gewone wand in iets bijzonders. Of je nou kiest voor de naam en het geboortejaar in stoere 3D letters, of een thema van de Little Tulip collectie beddengoed, of de naam van je kindje èn een thema; alles kleurt perfect bij de collecties voor op bed & in de kinderkamer.

De naamstickers met 3D effect zijn verkrijgbaar in 7 kleuren. De levertijd is zo’n 3-4 weken, dus je moet wel een beetje geduld hebben. De sticker heeft een breedte van ongeveer 65 cm. De themastickers zijn verkrijgbaar in 6 verschillende thema’s. Zo is er altijd wel iets te vinden dat bij jouw kamertje past.

LR_collage_naam_thema_oli

Je koopt deze producten in de webwinkel van Little Tulip bij Markita.

Namens Little Tulip mogen wij nu tijdelijk de muursticker met 10% korting aanbieden! Vul hiervoor tijdens het bestelproces de code hipenhot2015 in en dan wordt de korting vanzelf verrekend.

Deze kortingscode is geldig tot en met 23 maart 2015.

LR_collage_naam_thema_Deerbeige

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij Geluk in een Doosje
Volgend artikelColumn Syl: Hiep, hiep hoera!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

4 REACTIES

  1. Wat een super leuk idee !! Zag al eens muurstickers op internet voorbij komen, maar ga zeker ook eens hier kijken.

  2. Erg leuke muurstickers. Ik heb een sticker van een andere site voor de kamer van mijn dochter gekocht, maar deze zijn ook erg mooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in