Een kijkje achter de schermen bij Miss Honeybird

simone-rgbBij Hip & Hot vinden we het leuk om af en toe een kijkje achter de schermen te nemen. Omdat we nieuwsgierig zijn naar de personen die achter een logo of webshop of website zitten. Deze week interviewen we Simone van Miss Honeybird.

Vertel eens iets over jezelf!
Ik woon in een jaren 30 rijtjes huis, samen met Ray en onze zoontjes Ravian en Roman, kat Sjaakie en poes Diesel.

Hoe is je webshop ontstaan?
Ik had ontwerpen van ansichtkaarten en stempels gemaakt en liet deze op Twitter zien. Toen er winkels gingen reageren met de vraag of ze ook te koop waren heb ik de stap gezet om met Miss Honeybird te starten.

Waar komt de naam vandaan?
Eigenlijk had ik eerst Miss Blackbird als naam. Vogeltjes zijn nou eenmaal leuk. Toen kwam ik erachter dat er al een Miss blackbirdy bestond en om verwarring te voorkomen is het toen Miss Honeybird geworden. Op de eerste twee kaarten die ik uitbracht stond zelfs nog de naam Miss Blackbird.

mini-stempels

Wat geeft je energie in je werk?
Lekker in een ontwerpflow zitten en ook lieve en leuke reacties van klanten. En natuurlijk aanvragen voor wederverkoop of publicaties.

Hoe ziet je werkplek eruit?
Ik werk aan huis en ik zou niet anders willen. We hebben beneden een kamer en suite en in de eerste kamer is mijn werkplek. Voor Miss Honeybird was ik al thuis werkzaam als grafisch ontwerper en webdesigner. Een bureau, computer en kasten stonden er dus al. Voor Miss Honeybird heb ik de kasten wel iets moeten uitbreiden. Boven in huis is nog een kamer met voorraad van stempels, verzenddozen, posters en papier.

werkplek

Waar vinden we je op de social media?
Op een hele boel plekjes! Volg je me mee?
Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, Blogspot, Spoonflower en natuurlijk op mijn website.
Zonder Social Media had Miss Honeybird niet bestaan en het is heel erg belangrijk. Zowel voor het directe contact met mijn klanten als met winkels en media. Ik wou dat ik er meer tijd aan kon besteden. Maar het is als eenmanszaak altijd schipperen met je tijd,

Wat is het grootste compliment dat iemand je gegeven heeft?
Ik word altijd heel blij als ik de reviews op Etsy lees van klanten.

custom

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Op zaterdagavond kijken we vaak een paar afleveringen van series zoals die van HBO. Door de weeks kijk ik wat rond op het internet om te ontspannen.

Welke producten wil je ons graag tippen?

  1. Mini stempels. Deze mini stempels zijn eindeloos te combineren en zo kan je steeds een ander ontwerp maken.
  2. Posters Wolf. Deze poster heb ik voor het eerst op een A3 formaat laten maken en staat leuk in een poster frame van Ferm Living.
  3. Kerststempels. Leuk om je eigen kerstkaarten en kerstcadeautjes mee te versieren. Door stempels te combineren of als patroon te stempelen maak je steeds weer andere ontwerpen.
  4. Custom stempel. Bijzonder om te krijgen of te geven is een custom stempel met een naam of andere gegevens. Ik vind het altijd extra speciaal als ze voor een geboorte- of trouwkaart gebruikt worden.
  5. CustomMelamine bordje. Ook de custom bordjes met een naam/datum zijn bijzonder om te geven en te krijgen. Ze worden vaak bij een bijzondere mijlpaal (geboorte, verjaardag) gegeven.

bord-birdbord-fox

 

 

 

 

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelDe leukste atlas voor kinderen!
Volgend artikelNou? Wie denk jij dat de Mol is?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in